JOVANA JOKSIMOVIĆ PREKINULA ĆUTNJU: Evo šta misli o PRELASKU Srđana Predojevića na Pink!

Autor:

Zabava

08.09.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka se javno obratila kumu i kolegi putem storija na društvenoj mreži Instagram!

JOVANA JOKSIMOVIĆ PREKINULA ĆUTNJU: Evo šta misli o PRELASKU Srđana Predojevića na Pink!

Foto: ATA Images

Nakon skoro pune tri godine, voditeljka Jovana Joksimović se oglasila o prelasku njenog kolege i kuma Srđana Predojevića na televiziju Pink. Otkad im je 2020. godine saopšteno da više ne rade na televiziji Prva, gde su vodili jutarnji program, ona se nije oglašavala, a danas je prekinula ćutnju.

Republika

Foto: instagram.com/srdjan.predojevic

Srđan Predojević

Povod za ovo bio je Srđanov jutarnji program na televiziji Pink, koji će se emitovati svakog petka. Ona mu se obratila putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Lepo je videti Srđana Predojevića u starom dobrom terminu. Preseče me kad sam videla džingl - nema dobrog dana bez dobrog jutra. Nekada je nastavak bio - Jovana i Srđan, a jutros samo Srđan. Ali to što ne radimo zajedno, ne znači da u naslov emisije ne uvrstiš i imena divnih devojaka Milice i Sare koje rade sa tobom. Nisi sam. Voli te kumica - napisala je Jovana.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Jovana Joksimović i Srđan Predojević decenijama su radili zajedno i bili su prepoznatljiv voditeljski tandem, koji su svoje prijateljstvo krunisali kumstvom.

Zajedno su počeli da vode jutarnji program na RTS-u 2005. godine, a 2010. su ga zajedno napustili i prešli na Pink TV gde su vodili jutarnji program Dobro jutro: Jovana i Srđan, 2018. godine je, napušataju kanal Pink TV i prelaze na Prvu srpsku televiziju. Danas rade na različitim televizijama, a u nastavku pogledajte kako su nekad izgledali:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading