TURSKI AMBASADOR SE ZAHVALIO NAŠEM NEMANJI NA SPREČAVANJU TRAGEDIJE! Spasio je živote mnogih ljudi

Autor:

Vesti

17.06.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesić je u poruci na društvenim mrežama opisao šta se u stvari desilo

TURSKI AMBASADOR SE ZAHVALIO NAŠEM NEMANJI NA SPREČAVANJU TRAGEDIJE! Spasio je živote mnogih ljudi

Foto: Printscreen

Ambasador Republike Turske u Republici Srbiji Hami Aksoj izrazio je zahvalnost Nemanji Bogosavljeviću što je sprečio nesreću i tako spasao život turskih državljana, javlja Anadolija.

- Zahvaljujemo se Nemanji što je sprečio nesreću i spasao život naših državljana - naveo je Aksoj na Tviteru i podelio poruku ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Gorana Vesića.

Foto: printscreen/facebook

 

 

Vesić je u poruci na društvenim mrežama opisao šta se u stvari desilo.

- Heroj Nemanja! Nemanja Bogosavljević je primetio rano jutros oko 06.00 sati da je jedan stub mosta na Zapadnoj Moravi između Mrčajevaca i Slatine nestabilan. Odmah je obavestio saobraćajnu policiju. Primetio je autobus pun turskih državljana kako ide prema mostu i pored toga što je saobraćaj vozilima preko tri tone preko ovog mosta zabranjen od novembra prošle godine. Preprečio je put kolima autobusu i sprečio da pređe most. U međuvremenu je stigla saobraćajna policija i isključila autobus iz sabraćaja. Desetak minuta kasnije, na njihove oči, most se urušio. Nemanja je sprečio veliku tragediju i pravi je heroj! - objavio je Vesić.

Inače, most preko Zapadne Morave, koji spaja čačanska sela Mrčajevce sa čačanskim selima Mršinci i Slatina, rano jutros potpuno je uništen pred naletom bujice i obilnih padavina koje su pogodile Čačak i okolinu.

Nemanja Bogosavljević je jutros oko 6.20 izašao da vidi šta se događa sa nivoom Morave, da li je poplavila njive, a zatim je otišao i da vidi u kom je stanju most, jer je bio oštećen.

- U 22 časa sinoć most se držao odlično, nije bilo većih problema, osim tih drva koja je stub zadržavao. Jutros kad sam došao, to u 6.20, video sam da je stub pukao, morao sam ići da se vratim do kuće. U tom trenutku sam pozvao policiju, rekao da će se most srušiti pošto su pukli stubovi - rekao je Nemanja za RTS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading