UHAPŠEN MLADIĆ KOJI JE MERCEDESOM POKOSIO PEŠAKE! Oglasila se zagrebačka policija o tome da li je vozač bio pod dejstvom alkohola

Autor:

Svet

17.06.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zagrebačka policija objavila je najnovije saopštenje povodom jučerašnjeg divljanja Mercedesom na parkingu kod Zagreba u kojem je povređeno pet osoba.

UHAPŠEN MLADIĆ KOJI JE MERCEDESOM POKOSIO PEŠAKE! Oglasila se zagrebačka policija o tome da li je vozač bio pod dejstvom alkohola

Foto: Shutterstock

Hrvatska policija

Uhapšen je 23-godišnji Jan Erlih koji je bio u Mercedesu. Jednom povređenom muškarcu lekari se od juče bore za život. U saopštenju se navodi da je sinoć u 21:50 sati 23-godišnjak upravljao automobilom marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka, pa je zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i naleteo na pešačko ostrvo gde je pokosio troje pešaka, preneo je Index.hr.

Kako se vozilo nastavilo kretati, naleteo je i na kontejner za otpad i prometni znak a potom i na automobil marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnjak i u trenutku naleta bio zaustavljen ispred raskrsnice.

Usled naleta je navedeni zaustavljeni putnički automobil naleteo na još jedan auto koji je bio parkiran. U nesreći su teško povređena tri pešaka, a lakše dva. Uviđaj na mestu događaja obavio je dežurni zamenik Opštinskog državnog tužilaštva u Novom Zagrebu u koordinaciji s Ekipom za uviđaje Policijske uprave zagrebačke.

Preliminarnim alkotestiranjem 23- godišnjeg vozača utvrđena je koncentracija alkohola 0,00, pa su na osnovu naloga nadležnog državnog tužilaštva izuzeti uzorci radi veštačenja. Osumnjičeni vozač je uhapšen te će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja biti optužen za "izazivanje saobraćajne nesreće u drumskom saobraćaju" i biti predat pritvorskom nadzorniku, dok će nadležnom državnom tužilaštvu biti podneta krivična prijava.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading