SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Hrvati DIVLJALI u Holandiji: Ponizili Srbiju na NAJGORI NAČIN, pa ZAPALILI zastavu! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.06.2023

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo moguće?

SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Hrvati DIVLJALI u Holandiji: Ponizili Srbiju na NAJGORI NAČIN, pa ZAPALILI zastavu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Gruppaof/Telegram

Navijači Hrvatske divljaju na završnom turniru Lige nacija

Fudbalska reprezentacija Hrvatske plasirala se u finale završnog turnira Lige nacija, pošto je u Roterdamu savladala domaću Holandiju sa 4:2 posle produžetaka.

Gubili su Hrvati, zatim su okrenuli na 2:1, primili gol u dubokoj nadoknadi drugog poluvremena, ali su u produžecima zablistali, pa će imati priliku da se bore za trofej.

Protivnik našim komšijama biće Španci koji su u dramatičnom meču uspeli da slave protiv Italije sa 2:1, a finalni susret na programu je u nedelju od 20.45.

I dok hrvatski fudbaleri blistaju na terenu, njihovi navijači došli su u centar pažnje zbog jednog velikog skandala. O čemu se zapravo radi?

Hrvati su iskoristili priliku da i u Roterdamu ponize Srbiju na najgori način - prvo su zastavu naše zemlje oskrnavili tako što su je obojili u dugine boje, a zatim su otišli korak dalje pa su tu istu zastavu i zapalili bakljom.

Uz to, pesma nije stajala, te su Hrvati sa oduševljenjem ispratili ponižavanje naše zemlje, a snimak ovog incidenta ubrzo je ugledao svetlost dana i zgrozio planetu.

Zaista, sraman potez Hrvata i može se reći - koliko god veliki bili fudbaleri ove zemlje na terenu i kakve god uspehe postavljali, navijači će ih ovakvim potezima sputavati na svakom koraku.

Podsetimo, neposredno uoči finalnog turnira Lige nacija hrvatski navijači imali su još jedan incident kada su napali svog reprezentativca, Marka Livaju, koji je potom odustao od igranja za nacionalni tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading