EVO KAKO DANAS IZGLEDA NAJPOZNATIJA GRANDOVA BALERINA: Ušla na Farmu da rasturi vezu pevaču, a sada radi u državnoj firmi! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

17.06.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno se promenila!

EVO KAKO DANAS IZGLEDA NAJPOZNATIJA GRANDOVA BALERINA: Ušla na Farmu da rasturi vezu pevaču, a sada radi u državnoj firmi! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Dragana Milošević

Dragana Milošević javnosti je ostala upamćena kao "Grand" balerina, a kasnije i po učešću u rijalitiju "Farma" 2010. godine, kada je nastala prava drama na malim ekranima.

Naime, Dragana je na imanje u Lisoviću ušla kao bivša devojka "Zvezde GrandaNemanje Stevanovića, koji je tada takođe bio u rijalitiju sa sada već bivšom devojkom, pevačicom Milenom Ćeranić. Oni su svojevremeno bili najintrigantniji par u Srbiji, te su bili veoma interesantni publici, pa je produkcija "Farme" rešila da uvede i Miloševićevu.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić Farma

Ona je ozbiljno shvatila svoju ulogu u rijalitiju, te ih nije štedela, a njene provokacije su bile svakodnevne, zbog čega se tada novopečeni par stalno svađao. Najbolji prijatelji na "Farmi" bili su joj pevači Mina Kostić i Miloš Bojanić.

 

Lepa balerina publiku je uspela da oduševi lepim manirima i tako se plasira na visoko treće mesto, a nakon što je napustila rijaliti, potpuno se povukla iz javnosti.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Dragana Milošević Farma

Ona je, naime, danas srećno udata, te kako joj piše u opisu profila na Instagramu, više nije Milošević već Kalabić, ima dvoje dece, sinove Kostu i Đorđeta i zaposlena je u Elektroprivredi Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading