EPSKA SRAMOTA HRVATA! Navijači OTERALI igrača iz reprezentacije!

Autor:

Sport

07.06.2023

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je prešlo sve granice.

EPSKA SRAMOTA HRVATA! Navijači OTERALI igrača iz reprezentacije!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Hrvatske

Fudbalska reprezentacija Hrvatske nalazi se u Rijeci na pripremama za finalni turnir Lige nacija, a tokom jednog treninga u centru pažnje se našao Marko Livaja koji je ušao u žestok sukob sa navijačima.

Udarili su žestoko ljudi sa tribina po napadaču Hajduka sve zbog situacije sa finala Kupa Hrvatske u kojem su navijači tima iz Splita napravili određenu štetu na tribinama pomenutog stadiona.

"Smeće jedno, marš iz reprezentacije", "Pogledaj stolice na istočnoj tribini, dužni ste da namirite štetu koju ste napravili", vikali su navijači Livaji, a on je krenuo u fizički obračun sa njima.

 

 

Obezbeđenje je reagovalo, sve se smirilo, ali se Livaja na kraju povukao iz reprezentacije!

- Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osećam da nisam spreman da dam reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje da ima mir tokom priprema za ovo važno takmičenje. Momcima želim svu sreću u Holandiji, da se okite zlatom, za šta sigurno imaju kvalitet i zajedništvo. Zahvaljujem selektoru na razumijevanju, predsedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi zaista puno znači i nadam se da ću u budućnosti i dalje biti njen član - rekao je napadač Hajduka.

Ovo je epska sramota Hrvata koji su uspeli da oteraju igrača iz reprezentacije, a koliko će se to odraziti na rezultate nacionalnog tima ostaje da se vidi.

Hrvatska u polufinalu završnog turnira Lige nacija igra protiv Holandije, a meč je na programu 14. juna u Roterdamu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading