"PARNI VALJAK" UPALIO MOTORE! Partizan obavio lekarske preglede! Tu su i dva NOVA IMENA!

Autor:

Sport

17.06.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli odradili uvodni deo pred start priprema.

"PARNI VALJAK" UPALIO MOTORE! Partizan obavio lekarske preglede! Tu su i dva NOVA IMENA!

Foto: FK Partizan

Posle tronedeljne pauze, fudbaleri Partizana su se ponovo vratili obavezama. Šef stručnog štaba Igor Duljaj zakazao je prozivku u ponedeljak 19. juna, dok je jedna grupa prvotimaca danas odradila lekarske preglede.

Reprezentativci koji se zbog obaveza nacionalnih timova nalaze sa svojim selekcijama će po povratku u Beograd proći isti filter, a to se pre svega odnosi na Igora Vujačića, Sinišu Saničanina, Patrika Andradea i Fusenija Dijabatea, koji će dobiti još nekoliko dodatnih dana odmora.

Sa druge strane, seniorskom pogonu priključen je i tandem omladinaca, koji su osvojili titulu u svom uzrastu, a to su Bogdan Mirčetić i Matija Popović.

Foto: FK Partizan

 

Uvodne nedelje Partizan će trenirati u Sportskom centru "Zemunelo", dok će od 30. juna nastaviti rad na slovenačkom Pohorju, gde će odigrati i nekoliko kontrolnih mečeva.

Grupu iskusnijih koji su se od prvog dana stavili na raspolaganje stručnom štabu predvodi napadač Andrija Pavlović (29).

- Sve ove pauze manje-više izgledaju isto. Uglavnom u prvih sedam dana sebi damo oduška, odmorimo do svega, a onda se polako kreće sa laganim treninzima i vežbama. Najvažnije je da smo svi u dobrom fizičkom stanju i da ostanemo zdravi. Ovo je samo uvod u ono što nas čeka. Pripreme su uvek novi list. U fudbalu je dobro što svaku sezonu počinješ od nule, bez obzira na ono što je iza tebe, da li dobro ili loše. Pred nama je mesec i po dana zahtevnog i ozbiljnog rada, da popravimo sve što nije bilo dobro, da se unapredimo i složimo kockice kako treba. Ubeđen sam da će tako i biti - rekao je Pavlović.

Čuvar mreže Aleksandar Popović (23) je tokom pauze otišao u Barslonu i prisustvovao trci Formule 1, za Veliku nagradu Katalunje. Prethodnih dana pojavile su se priče o njegovom odlasku iz Humske, ali mladi golman gleda samo na predstojeće aktivnosti u crno-belom dresu.

- Spreman sam za sve što sledi i najvažnije je da me, pre svega, zaobiđu povrede. Radio sam u pauzi po programu trenera golmana, a od ponedeljka krećemo punom parom. Letnje pripreme su kraće od zimskih, brzo dolaze i utakmice, tako da je na nama da se što bolje spremimo i popravimo loš utisak iz prošle sezone - istakao je Popović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading