MUK U HUMSKOJ: Jedan od najvećih talenata NAPUSTIO Partizan!

Autor:

Sport

16.06.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su ostali bez još jednog fudbalera.

MUK U HUMSKOJ: Jedan od najvećih talenata NAPUSTIO Partizan!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj

Vanja Vlahović, doskorašnji napadač Partizana, karijeru će nastaviti u italijanskoj Atalanti, čime je postao još jedan mladi fudbaler koji je napustio ekipu iz Beograda.

Supertalentovani ofanzivac iz Vršca u zimskom prelaznom roku stigao je Atalantu iz Partizana. Iako je u Humskoj najavljen kao veliki projekat za budućnost, napustio je klub, a da u prvom timu nije odigrao ni sekund u zvaničnim utakmicama, a tim iz Bergama je imao klauzulu po kojoj može da otkupi Vlahovića za samo 500.000 evra.

"Boginja" je to i učinila, pa ćemo Vanju naredne sezone gledati na "čizmi",

- FK Partizan i Atalanta su postigli dogovor o transferu igrača Vanje Vlahovića u Atalantu. Klub želi da se zahvali Vanji Vlahoviću na vremenu provedenom u Partizanu i poželi puno uspeha u daljoj karijeri - navodi se u saopštenju kluba iz Humske.

Foto: FK Partizan

Vanja Vlahović u dresu Partizana

Time je nastavljen buran dan u Humskoj, pošto je ranije objavljeno da je i Rikardo Gomeš, najbolji fudbaler "parnog valjka", na izlaznim vratima, dok je u Humsku stigao Nikola Antić, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.

Osim Vlahovića, pred odlaskom iz Partizana su i Nemanja Jović i Samed Baždar, pa se čini da će gotovo svi najmlađi i najtalentovaniji fudbaleri ovog tima promeniti sredinu.

Podsetimo, Partizan je prošle godine završio sezonu bez trofeja, pošto su u Superligi Srbije bili četvrti, dok su u Kupu ispali od Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading