ČUDO BOŽIJE NA SVETOJ GORI! Upokojio se NAVIJAČ MONAH, telo mu istrurilo, ali ne i RUKA! EVO ŠTA JE U NJOJ I DRŽAO! (FOTO)

Autor:

Vesti

10.10.2021

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uredništvo Fejsbuk stranice Prijatelji manastira Hilandara, na kojoj se redovno objavljuju vesti iz ove srpske svetinje, objavilo je neverovatnu priču i sliku o čudu koje se desilo na Svetoj Gori.

Republika

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Čudo na Atosu, Ilustracija

 

Njihovu priču sa Atosa prenosimo u celosti.

 

- Upokojio se u Gospodu monah Evsevije iz Novog skita. Pre nekoliko dana preminuo je monah Evsevije, poreklom iz Velike Britanije. Dosta puta nam je prosleđivao svoje simpatične fotografije pune spontanosti i detalja monaškog života. Čak i kao monah mnogo je voleo fudbal i bio je veliki navijač Vest Hema. Nažalost, u poslednje vreme nije ga bilo, a danas do nas dolazi tužna a ujedno i radostna vest proviđenja i čuda Božijih - navodi se i nastavlja:

 

- Naime, videvši da ga ispred kelije nema 3-4 dana, dva monaha iz obližnjih kelija ušla su u nju i zatekli upokojenog oca Evsevija, koji je verovatno doživeo infarkt. Iako je njegovo telo gotovo pocrnelo, što se može primetiti na njegovoj levoj ruci, desna ruka u kojoj je bila brojanica, sa kojom se monah do svoje končine molio, ostala je netaknuta i prirodne boje. Carstvo nebesko dragi naš oče Evsevije - zaključuje se u pomenutoj objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading