ŽIVKOVIĆ: Ispod svakog nivoa opsovati nekome majku, da li se tako diže rejting televizije?

Autor: Republika

Vesti

24.09.2021

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković oštro je reagovao na sramne psovke, koje su sinoć, na Đilasovoj televiziji, uputila dva njegova dežurna zabavljača, Nenad Kulačin i Marko Vidojković.

Republika

Foto: Republika

Živković se pita da li se psovanjem majke diže rejting

- Da li se psovanje majke diže rejting televizije? Da li izgovaranje pogrdnih reči znači veću gledanost televizije? Od kada se politički poeni postižu vređanjem i omalovažavanjem? Mada ste u ovom slučaju vi svojim govorom omalovažili sebe i ljude oko vas. Ispod svakog nivoa i morala je opsovati majku bilo kome! Na ovaj način pokazali ste svoju kulturu i vaspitanje, odnosno nekulturu i nevaspitanje. Da li mislite da će te ovakvim strašnim rečima doći do vodećeg mesta u državi. Za to vam ipak trebaju maniri, koje vi nemate, jer udarili ste na najsvetije. Na majku.Na svaku majku u državi. Mada, to nije ni čudno za vas. Kada ste bili u mogućnosti da prebijate tasta, da vas žena prijavi za nasilje, šta smo drugo mogli da očekujemo - 

Ono što nakon ovih skandaloznih reči možete očekivati je da nam se narod još višeprikloni. Mi ne koristimo vaše metode i reči, a to narod prepoznaje. Dok vi psujete predesdnika, on, zajedno sa nama, pokazuje poštovanje i prema vašim majkama i porodicama kao i svim porodicama u zemlj.

To je Srbija kakvu građani žele. To je put kojim treba da idu naša deca. Vama na čast vaše besramne reči, a nama poštenje na putu ka boljoj, zdravijoj i pristojnijoj Srbiji!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading