(FOTO) STEFANOVIĆEVA OBJAVA RAZBESNELA ĐUKANOVIĆA: Ministre nadam se da majstor za ćevape nije iz Ritopeka

Autor: Republika

Vesti

03.08.2021

22:33

Nebojša Stefanović, ministar odbrane i potpredsednik Vlade Srbije, pohvalio se na Instagramu slikom porcije ćevapčića, na šta mu je oštrom porukom odgovorio Vladimir Đukanović, narodni poslanik SNS.

Aleksandar Nalbantjan

Vladimir Đukanović

– Ovog puta ih nisam ja pekao pa su odlični -napisao je Stefanović uz smajlije i fotografiju porcije sveže ispečenih ćevapčića bez luka, ali sa tucanom ljutom papričicom.

Društvene mreže/printscreen

Stefanovićeva objava na instagramu

Na njegovu objavu reagovao je stranački kolega Vladimir Đukanović provakativnom opaskom kojom je pokušao da ga poveže sa ozloglašenim kriminalnim klanom Velje Nevolje.

– Tolike godine se poznajemo, a iskren da budem nisam znao ministre ni jaja da umete da ispečete. Dobro je da znate sa ćevapima. Nadam se da majstor koji vas je učio nije iz Ritopeka – odgovorio je Đukanović u svojoj vajber zajednici.

Društvene mreže/printscreen

Stefanovićeva objava na instagramu

Podsetimo, u tajnoj sobi kuće u Ritopeku u kojoj su pripadnici ozloglašenog klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja na najmonstruoznije načine mučili i ubijali žrtve, policija je otkrila i industrijsku mašinu za mlevenje mesa. Kako je izjavio predsednik Aleksandar Vučić, u toj mašini su Belivuk i njegovi ljudi mleli delove tela svojih žrtava, od toga pravili ljudske ćevapčiće i slali ih Radoju Zviceru, vođi kavačkog klana.

Komentari (1)

Loading