(VIDEO) LUKAS BRUTALNO ISKREN: Otkrio sve o seriji, PA ŠOKIRAO IZJAVOM O KIJI: ONA JE ''NEGLUMICA''!

Autor: Aleksandra DIMIĆ

Zabava

03.08.2021

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas otkrio je da li planira da piše nastavak knjige, kao i šta i koje glumce možemo očekivati da tumače likove iz njegovog života, a onda je sve šokirao izjavom o svojoj koleginici i novoj pritajteljici Kiji Kockar.

Republika

Foto: republika/Aleksandra Dimić

Aca Lukas

 

Aca Lukas je konačno progovorio o detaljima vezanim za eventualni nastavak njegove autobigrafske knjige, pa se dotakao i serije i glumaca koje možemo očekivati da tumače likove iz njegovog života.

 

 

Naime, on je rekao da se nastavak knjige ne planira, a onda otkrio sve o glumcima koje možemo očekivati u seriji.

- Serija se snima, potpisan je ugovor, kasting nije bio, ne znamo ko će da glumi - a onda na pitanje o Kiji Kockar i njene navodne uloge u seriji, šokirao sve izjavom:

 

Republika

Foto: E-stock, ST/Aleksandar Nalbantjan

Kija Kockar i Aca Lukas

 

- Da li si normalan?! U seriji će igrati glumci - pa dodao:

- Mirjana Karanović kao jedna od najboljih glumica u ovoj zemlji dolazi u obzir, ne dolazi u obzir ovo prvo, kao jedna od neglumica.

Ovo je sve iznenadilo, jer se spekulisalo da će Kockareva igrati u seriji lik Sonje, Lukasove bivše žene, a nakon ovakve njegove reakcije, mnogi su se zapitali da li su iznenadni prijatelji i kolege, ponovo zaratili i zahladneli odnose.

 

CEO INTERVJU POGLEDAJTE U VIDEU NA POČETKU TEKSTA.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading