(FOTO) ISPLIVALA NIKADA VIĐENA FOTKA DRAGANE MIRKOVIĆ I DRAGANA BJELOGRLIĆA: Nekada su bili jako bliski, A KRILI SU OD JAVNOSTI!

Autor:

Zabava

03.08.2021

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanula nikada viđena fotka Dragane i Bjele!

Republika

Foto: Dragan Kadić

Pevačica krije da je bila bliska sa Bjelom!

 

Mnogi nikada ne bi mogli da zamsile Draganu Mirković i Dragana Bejlogrlića, kao i Nikolu Koju za istim stolom, ali bi se ti isti šokirali kada bi znali koliko su pevačica i proslavljeni glumci bili bliski.

Dragana Mirković krajem '80-ih stekla je ogromnu popularnost, koju je zadržala sve do danas. A u isto vreme filmskom scenom vladali su Dragan Bjelogrlić i Nikola Kojo koji su tada bili idoli mladih.

Međutim, zbog različitih zanimanja mnogi su mislili da njih nikada ne bi mogli da vide za istim stolom. Ipak, ono što je mnoge iznenadilo jeste fotografija njih troje i bosanskohercegovačkog glumca Emira Hadžihafisbegovića dok sede u restoranu.

Neki tvrde da se Dragana družila sa Bjelom i Kojom, dok drugi smatraju da su se samo slučajno zatekli za istim stolom. U svakom slučaju, fotografija je dokaz da su bili u dobrim odnosima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading