VULIN: Đilasu nije do istine, spremni su da od mučitelja i mesara prave heroje samo da bi povredili Vučića

Autor: Republika

Vesti

02.08.2021

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su me ubice u čijem sam hapšenju učestvovao zasule glupostima, podlostima i lažima, sve što je na platnom spisku Đilasovog Multikoma, vrištalo je od uzbuđenja i zahteva da budem saslušan i streljan, pa makar samo za tu priliku vratili smrtnu kaznu.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Aleksandar Vulin

- Sada kada je predsednik Aleksandar Vučić objavio da i on i ja tražimo da nas tužilaštvo sasluša i proveri na poligrafu, opet se vrišti od besa, ali i razočarenja što nemamo od čega da se krijemo. 

Ako je neko i za čas pomislio da je Đilasu i kompaniji stalo do istine, sada se uverio da njima istina ništa ne znači i da su spremni da od mesara i mučitelja prave heroje, samo ako misle da će povrediti Vučića, njegovu porodicu ili mene - odgovorio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin Đilasovim medijima i zaposlenima na nove laži i uvrede povodom najave da će on i predsednik Vučić podneti prijavu protiv sebe samih kako bi se raskrinkale laži ubica i kriminalaca i onih koji ih podržavaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mala plava

02.08.2021 12:39

Taj film nece opozicija gledati,niti ce im to biti agenda za politiku koju nemaju ,da strpaju predsedniku kriminalce koje je pohapsio zbog sigurnije Srbije

Tija

02.08.2021 13:15

Djilas je Srbiju doveo do propasti a sad brani one koji ubijaju. Poremeceno.

Mitrofan Fustić Morija

03.08.2021 12:45

Подржавамо вишегодишњи константан захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се успостави јавни регистар антидржавних антисрпских завереничких превратничких непријатељских медија, непријатељских новинара, непријатељских удружења, непријатељских политичких странака, непријатељских политичара и државника, непријатељских привредних субјеката, непријатељских образовних радника, непријатељских културних радника, непријатељских културних, спортских и образовних установа.