(VIDEO) UDARIO SVOJ NA SVOG, ĐILAS DOBIO ŠAMARČINU! Veselinović: Od jedinstva opozicije nema ništa, STRANKE SE KUPUJU!

Autor: Republika

Vesti

30.07.2021

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicija puca po svim šavovima.

Republika

Foto: printskrin

 

 

Dobrica Veselinović jedan od lidera "Ne davimo Beograd" razbucao je Dragana Đilasa i opoziciju upravo na jednoj od tajkunskih televizija.

Naime, Veselinović je bio gost na N1 gde je opleo po opziciji ističući da se stranke kupuju, a da opozicione organizacije raspadaju.

- Od jedinstva opozicije nema ništa! Ja sam se razočarao gledajući raspade opozicionih organizacija, pa se tu više na zna ni ko je kod koga, ko šta zagovara, menjaju ideološke pozicije, stranke se kupuju - istakao je Veselinović.

 

 

Upravo je Veselinović dokazao da sve puca po šavovima kada je javno na Đilasovskoj televiziji izneo istinu od koje beže svi iz opozicije.

Jasno je da se sada svi utrkuju za po koji jeftini politički poen pa iznose prljav veš, a zapravo samo dokazuju narodu Srbije da opoziciji nisu bitni građani i da oni samo sebe gledaju i svoj džep.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading