MINISTAR VULIN: Mesecima se u Đilasovim medijima vodi kampanja kako su Belivuk i Miljković nevini u zatvoru

Autor:

Vesti

19.07.2021

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik pokreta Socijalista, Aleksandar Vulin rekao je kako se u opozicionim medijima mesecima unazad vodi konstantna kampanja kako su Veljko Belivuk i Marko Miljković nevini u zatvoru.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandar Vulin

- Kao što sam i najavio u sinoćnjem Hit tvitu, odmah će se pokrenuti kampanja da  nije važno da li su i kako Belivuk i Miljković izvršili zverstva, već je bitno zašto su dokazi njihovih zločina predati na uvid javnosti.  Već mesecima se u Đilasovim i luksemburškim medijima vodi kampanja kako su Belivuk i Miljković nevini u zatvoru, kako im je sve smešteno, i kako je njihovo hapšenje politički progon navijača Partizana. Mesecima se priprema javnost da su članovi klana nevini i da će njihove izjave biti istinite u svemu što budu rekli o Aleksandru Vučiću, njegovoj porodici ili meni. Sada, kada smo pokazali da su ubice, a oni koji ih podržavaju ljudi bez savesti kojima nije teško da njihove laži koriste u obračunu sa Vučićem, sada kada je jasno kakvo smo zlo zaustavili, ne treba da se priča o tome, već da se pravdamo kako smo se usudili da pokažemo Srbiji istinu. Sve fotografije i ostale dokaze MUP i Tužilaštvo su  imali od samog početka, ali smo strpljivo čekali da se ispuni zakonska procedura i da se sa dokazima upoznaju i okrivljeni i oštećeni. Zato što smo poštovali zakon, trpeli smo napade, uvrede i laži, ali sada je došlo vreme da odgovorimo-istinom - poručio je predsednik Pokreta socijalista i ministr unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin povodom napada jednog dela javnosti na predsednika Vučića i njega zbog prikazanih slika koje svedoče o zverstvima koje su počinili pripadnici klana Belivuk-Miljkovć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mitrofan Fustić Morija iz Kara

20.07.2021 20:18

Подржавамо вишегодишњи захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се успостави јавни регистар антидржавних антисрпских завереничких превратничких непријатељских медија, непријатељских новинара, непријатељских удружења, непријатељских политичких странака, непријатељских привредних субјеката, непријатељских културних радника, непријатељских културних, спортских и образовних установа.