Dr Goran Stevanović: Sve vakcine su kvalitetne, a najbolja je ona koju vi sami odlučite da primite

Autor: Blic, Republika

Vesti

19.01.2021

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor infektivne klinike KCS Goran Stevanović istakao je danas da su vakcine oduvek spašavale ljude i da su sve vakcine dobre, nije bitno koju ćemo primiti .

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

- Najbolja vakcina je ona koju vi smatrate da treba da  primite- poručio je danas direktor Infektivne klinike KCS Goran Stevanović i dodao da je vakcina kroz istoriju spasila milione žiovota.

Goran Stevanović je još na sednici Operativnog tima za vakcinaciju i državnog vrha dodao da su epidemiolozi jedanaest meseci stalno pričali da nema bolje zaštite od poštovanja svih epidemioloških mera, a da, sada dolaskom i vakcine protiv korone, konačno možemo da sprečimo razvijanje bolesti.

- Vakcina je najbolji lek koji postoji jer sprečava da dođe do daljeg razvijanja ove bolesti, a koja je vakcina najbolja, pa najbolja je ona koju vi sami odlučite da primite- rekao je Stevanović i dodao da sve vakcine kvalitetne.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading