IZJEDA IH LJUBOMORA: Ceo region zavidi Srbiji ZBOG VAKCINACIJE!

Autor:

Vesti

24.12.2020

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gore od besa!

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Ceo Zapadni Balkan zavidi Srbiji koja je prva počela sa vakcinacijom, sudeći bar prema medijskim izveštajima u regionu!

Tako na primer, mediji u Bosni jadikuju jer je Beograd počeo sa imunizacijom, dok je ta zemlja i dalje osuđena da se bori protiv korone bez cepiva.

Dovoljno je pogledati naslovnu stranu Dnevnog Avaza na kojoj se ističe naslov koji je još jedna potvrda zavisti Sarajeva prema Beogradu.

RepublikaFoto: printscreen

Ništa manje zavidni nisu ni u Zagrebu, gde se povela velika medijska hajka protiv premijera Andreja Plenkovića, jer ta zemlja još uvek nije nabavila vakcine i nije počela sa zaštitom stanovništa.

Mediji u Hrvatskoj uveliko bruje o nezadovoljstvu građana po pitanju vakcina, pa tako Index piše: 

- Plenković je, ukratko, svojim bahatim nastupom zasenio nešto što je trebalo i moralo biti pozitivna priča - nagoveštaj kraja pandemije koja je samo u Hrvatskoj odnela više od 3000 života, a ekonomiju bacila u recesiju od koje će se oporavljati godinama.

 

 

 

 

 

RepublikaFoto: printscreen

Da situacija bude još gora, sama kampanja o vakcinama nije ni do kolena onoj koju ima Srbija. 

- Kampanja pre svega za cilj mora imati jasno informisanje javnosti, te je u njenoj srži sadržana poruka o solidarnosti - svojevrsni apel. Ona mora imati jasno izražene poruke u kojima je sadržana informacija: zašto i kako se vakcinisati, a te se poruke moraju konstantno ponavljati, dok se paralelno s tim mitovi koji su stvoreni iz neznanja ili pak iz nekog drugog motiva moraju jasno demantovati činjenicama - piše Index.

Kao krunski dokaz da je rukovodstvo Srbije učinilo pravu stvar nabavkom vakcine je i tekst koji je objavio BIRN.

Naime, čak su i ovi dežurni hejteri i kritičari režima u Srbiji, morali da odaju priznanje Beogradu zbog početka vakcinacije protiv koronavirusa, pa je na zvaničnom sajtu tog medija objavljen i tekst u kome se konstatuje da Srbija prednjači na Zapadnom Balkanu u borbi sa opakim virusom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading