SADA SE ZNA: Evo ko će, osim PREMIJERKE, danas primiti VAKCINU!

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

24.12.2020

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrđeno!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto Ilustracija

Vakcinu protiv korona virusa prvi će danas primiti korisnici domova za stare u Beogradu i Novom Sadu, ali i premijerka Ana Brnabić i ministarka dr Darija Kisić Tepavčević, potvrđeno je Tanjugu u vladi.

Kako navodi RTS, i epidemiolog Predrag Kon trebalo bi da bude među onima koji će je primiti.

Prvi građani će "Fajzerovu" vakcinu, koja je u utorak stigla u Srbiju, primiti danas u 11 sati.

Takođe, danas će se na Instititu "Torlak", protiv korone vakcinisati premijerka Srbije Ana Brnabić i ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja dr Darija Kisić Tepavčević.

- I neko iz vrha države će primiti vakcinu, da li Ana Brnabić, Darija Kisić Tepavčević ili ja, to ćemo videti - rekao je u sredu predsednik Vučić o vakcinaciji.

Podsetimo, Mirsad Đerlek, predsednik Nacionalnog koordinacionog tima za imunizaciju protiv kovida 19, rekao je za RTS da su korisnici domova prioritetni kako bi se smanjio pritisak na bolnice, u kojima su teški slučajevi najčešći među starijom populacijom. Vrlo brzo očekuje se još oko 20.000 doza, dodao je Đerlek

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading