Milomir Marić u svom stilu: Raspop Dedeić je saradnik UDBE, traži me da ga ubacim u Parove, ali ja izbegavam susret sa njim

Autor: borba.me, Republika

Vesti

19.09.2019

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Milomir Marić saopštio je da veruje da su oko raspopa Miraša Dedeić, poglavara takozvane CPC "preživele ubice Udbe, u njegovoj crkvi oni su sada đakoni".

RepublikaFoto: facebook.com/SillyTelly
Milomir Marić

- Udba je izmislila tu naciju, crkva je registrovana u policijskoj stanici na Cetinju i prirodno je da je vodi jedan Miraš Dedeić. Sećam se još kada sam živio u Rimu, 1992. godine, u italijanskim novinama, u delu koji je bio rezervisan za pisma čitalaca, vidio sam pismo nekakvog Miraša Dedeića koji pozdravlja srpsko oružje, srpski Dubrovnik, srpska osvajanja i koji slavi Slobodana Miloševića - naveo je Marić.

- Molio sam tada Srbe u Rimu da mi organizuju susret s njim. Oni su mi rekli da to nipošto ne činim jer on radi za Udbu i da će poslati izveštaj o meni, pa nikad više neću moći da se vratim u Beograd jer će me označiti kao stranog špijuna. Od tog dana, svaki susret s njim izbegavam, a on stalno pokušava da dođe do mene, da ga snimim i ubacim u neku emisiju ili "Parove" - kaže Marić za srpske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading