PUTIN DODATNO OTEŽAO NAŠU POZICIJU! Predsednik Vučić o situaciji u kojoj se nalazi Srbija!

Autor: Republika

Vesti

05.05.2022

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da su nedavne izjave ruskog predsednika Vladimira Putina o Kosovu i Donbasu dodatno zakomplikovale ionako nezavidnu poziciju zvaničnog Beograda na međunarodnoj sceni.

PUTIN DODATNO OTEŽAO NAŠU POZICIJU! Predsednik Vučić o situaciji u kojoj se nalazi Srbija!

Foto: Printscreen/TV Pink

- Naša pozicija je teška, naša pozicija je užasno komplikovana, izjavama predsednika Putina dodatno iskomplikovana... U političkom smislu, rekao bih nikada teža, a plašim se sa svim što sledi, i u ekonomskom smislu nikada teža - kazao je Vučić posle sastanka sa Analenom Berbok, nemačkom šeficom diplomatije u Berlinu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Upitan o jučerašnjem razgovoru sa kancelarom Šolcom, Vučić kaže da je Šolc pristojan čovek, i da je problem u tome "što smo mi užasno površni i što ne slušamo šta nam sagovornici govore".

- Jesle li čuli Olafa Šolca, šta je precizno govorio, i koga smatra krivim za događaje u Bosni, ja sam hteo nešto drugo da kažem o tome, šta smatra da treba da se dogodi na Kosovu, oko sankcija i oko svega. Jel mislite da je moguće da mi nešto nije rekao na sastanku - kazao je predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Milica trepavic

05.05.2022 08:32

Da smo devedesetih vodili pametnu politiku do rata ne bi mi doslo a Kosovo ne bi ni izgubili. Ovako prestanimo vise da kukamo za izgubljenim da ne bi uskoro izgubili i celu Srbiju. Budućnost naše Srbije nije nikako uz Rusiju ili Putina. Što pre sankcije Rusiji!

Odgovori 4 12
Jelena

05.05.2022 09:09

@Milica trepavic - Oj Milice Trepavice izdajničko ti je lice.

Милан

05.05.2022 09:46

@Milica trepavic - Ко сте ви Милице,да саветујете да се одмах уведу санкције Русији?Дали је Русија бомбардовала Србију, или "ваш" запад?Јесмо ли већ заборавили, шта је било?

Nato jeb

05.05.2022 09:09

Hajde bre ne lupaj gluposti vise Kakve veze kosovo srbsko ima sa Ratom u ukrajini iza kojeg stoji vodi ga zapad