NAPAD NA KONTROLORKE U GSP: Napadač jednu ugurao u ugao stanice i oteo joj telefon, drugu udario u rame!

Autor:

Vesti

12.10.2021

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pregleda karata na liniji 601, zaposlene u "Kentkartu", firmi koja sprovodi kontrolu karata u vozilima GSP-a, doživele su, kako saopštavaju, "filmski napad".

Foto: ST/N. MANDIĆ

Bus plus sistem u autobusu

 

- Na liniji 601, trasa Vila Mara - Biodekor, nepoznati muškarac izvršio je filmski napad na kontrolorke Kenkarta S. S. i M. G. One su prethodno prilikom redovnog procesa kontrole karata u vozilu zatekle putnicu bez validne karte, koja ih je tom prilikom zamolila da sa njom izađu na stajalište Biodekor - navodi se u saopštenju.

Kontrolorke su, prema predviđenoj proceduri, putnici ponudile da kupi posebnu kartu ili da joj izdaju kopiju prekršajnog naloga, što je ona odbila i ubrzo otišla peške sa pomenutog stajališta, uz pretnju "da će neko doći po karticu".

Dok su kontrolorke čekale autobus, neposredno iza stajališta, pojavio se automobil iz kojeg je izašao mladić koji je fizički nasrnuo na kontrolorke.

- On je ugurao M. G. u ugao stanice i oteo joj telefon, dok je S. S. udario u rame i zavrnuo joj ruku. Nakon toga mladić se odvezao u nepoznatom pravcu - saopštavaju.

Na lice mesta odmah je došla policija i Hitna pomoć, a nakon toga, kontrolorkama je ukazana zdravstvena pomoć u KBC Zemun.

Prilikom pregleda S.S. je imobilizovana ruka i stavljena kragna, dok su pripadnici policije uspeli da vrate ukradeni telefon kontrolorki M. G.

Napadač je uhapšen i protiv njega se vodi dalja istraga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading