ANA SVE ZAKUVALA, PA DISKVALIFIKOVALA ZVEZDANA I LJUBAVNICU! Jedna njena rečenica Slavnića uterala u crveno, napravio HAOS!

Autor:

Zadruga

27.05.2023

13:10

Ana Ćurčić pokušala je da okrene Zvezdana Slavnića protiv Filipa Cara i Anđele Đuričić, zbog čega je nastao potpuni haos u Beloj kući, a onda i diskvalifikacije Slavnića i Anđele.

ANA SVE ZAKUVALA, PA DISKVALIFIKOVALA ZVEZDANA I LJUBAVNICU! Jedna njena rečenica Slavnića uterala u crveno, napravio HAOS!

Printscreen/Zadruga Official/e stock/ČaslavVukojičić

Komentari (5)

Loading
Goca

27.05.2023 13:19

Pazite sta pisete,vase pisanje moze da napravi tragediju je zvezdan je psihopata,a po pisanju bih rekla da ste i vi

Sa

27.05.2023 14:43

@Goca - Istina! Zakuvala je Anđela svojom pričom i strahom od nominacija na kojima će joj zadrugari reći šta joj zameraju i šta je uradila sebi kroz ovu ljubav, da ju je Zvezdan prevario a ona se ponižava svaki dan zbog njega. Tražila je i da on ne komunicira sa tim ljudima koji o njoj ružno pričaju. Tad je Zvetdan ušao u crveno i počeo da divlja jer je shvatio da ga laže a ona je u svom ludilu i napadu besa i ljubomore udarila na Maju. Zvezdana je Ana pokušala smiriti ( kao i mnogo puta do sada jer mu zna ćud ) i spasiti ga diskvalifikacije koju je on odavno zaslužio sa svojim divljanjem ( udario je Anđelu i čupao je za kosu što je ona i poverila Mikici), pretio je i razbijao. Zadnjih dana su ga baš punili lažima i savetima Miljan i Car ( Car je čak i Mensura upetljao bez ikakve potrebe i iz svoje sujete i ljubimore ) a Miljan je teški bezveznjak i kompleksaš koji ne ume pomoći ni sam sebi. Najbolja odluka velikog šefa u ovoj sezoni rijalitija je uprav diskvalifikacija njih dvoje koji se već mesecima ponašaju kao da su oni vlasnici ovog projekta.

sasa

27.05.2023 13:24

Sram vas bilo, lazovi, Ana nije nista zakuvala, sram vas bilo, vi cete biti krivi ako joj nesto uradi

djole

27.05.2023 18:33

Ana je najvece zlo i folirant, a Zvezdan jeste psiho

Zveki

27.05.2023 21:06

Po jučerašnjoj preporuci Republiku upravo čitam. Da li je fer izbaciti dvoje ljudi koji su održali taj rijaliti program? Kako se umetnički izum Mitrovica ukida treba da ga bude sramota što Andjela i Zvezdana kaznjava sa po 50.000 evra! Dali su se i prosuli pred gradjanima 100 %. Sit gladnom ne veruje. Sve što Mitrović čini ljudima koje je pretvorio u klovnove i srušio im ono malo morala što su imali pre ulaska u cirkus - vratiti će mu se stostruko. Upamtite će on ovo dvoje ljudi. Teški dani dolaze tajkunima. Njemu naročito. Nema advokata koji će ga izvaditi iz bule.