(VIDEO, FOTO) KARIĆEVA VILA U RUŠEVINAMA: Isplivale fotke koje će vas ŠOKIRATI, Osman zapušio usta neprijateljima!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

29.07.2021

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nije hteo da se krije, pa pokazao kako je sve nastalo.

RepublikaFoto: instagram.com
Osman pokazao vilu u ruševinama

Jedna od najpoznatijih vila na Zvezdari je upravo porodični dok Karić, u kojoj žive Osman sa svojom izabranicom Kristinom i njegov sin Stefan sa devojkom Jovanom Ljubisavljević, koja se od nedavno, po izlasku iz Zadruge uselila kod njih. 

Godinama unazad se priča o čuvenoj vili sa bazenom na Zvezdari, da su mnoge Stefanove devojke dolazile tu, lude žurke do ranih jutarnjih sati, ali i ima i onih negativnih zlih jezika, koji tvrde da su oni to dobili, a da nisu uložili ni dva minuta truda i novca.

Na Instagram profilu Osman je rešio da pokaže kako je vila izgledala nekoliko godina ranije, kada nije imala ni bazen, ni sređeno dvorište... Na snimku se može videti zemlja, iskopane rupe, a od radnika ni traga, ni glasa, već je Osman sa svojih deset prstiju, uz pomoć Stefana napravio pravi raj.

Foto: instagram.com
Zvezdarska vila u izradi

Osman je odlučio da zlim jezicima zapuši usta ovim potezom, pa je podelio sa pratiocima kako je izgledao proces rada i uređivanja dvorišta u vili. Mukotrpan rad, veliki novac i trud je uloženo kako bi njihova vila izgledala onako kako danas izgleda.

Podsetimo, mi smo juče bili u poseti Jovani i Stefanu, koji su nam otvorili vrata porodičnog doma Karić i otkrili sve pinkaterije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefan Rolj

30.07.2021 10:25

Pa kada se već uvalio ženi i tašti u kuću, red je da nešto i doprinese i popravi!!!