MILJANA KULIĆ OTKRILA ŠOKANTNE INFORMACIJE O MARINKOVIĆU: Zgranućete se kad vidite zašto otac nije došao sinu Željku na ROĐENDAN!

Autor:

Zadruga

29.07.2021

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sinoćnjeg gotovanja u emisiji "Narod pita", Miljana Kulić gledaocima je otkrila i da li je njen bivši partner i otac njenog deteta, Ivan Marinković, čestitao 3. rođendan njihovom sinu Željku.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Miljanu je voditelj Darko Tanasijević pitao u kakvim je odnosima sa Ivanom, a Miljana je bila jasna:

- Ivan i ja nismo ni u kakvom odnosu već tri godine i bili smo par meseci zajedno od momenta kada sam ja neplanirano ostala u drugom stanju. On, na sreću, ima verenicu - počela je Miljana, a potom ju je voditelj pitao konkretno da li je Ivan čestitao malom Željku rođendan:

- Ne, ja sam njemu poslala poruke i zvala ga, i zvala sam ga sa devojkom da dođe. On mi je napisao da je prehlađen i da je devojci umrla prabaka i da je u žalosti, te da ne može da dođe. Ali tamo-vamo, kad bude imao vremena, kad krene za Leskovac kod Jelenine porodice, možda svrati. Rekao je da mojim roditeljima želi sve najbolje. A ja sam to uradila, ponizila sam se, isključivo da bih imala skrinšot sutra Željku pokažem - istakla je Kulićeva i otkrila šokantan detalj:

- Bar na jedan rođendan da je došao, ali dobro. Moja porodica živi za Željka, najviše ga na svetu vole kao i ja. A što se Ivana tiče on mi je čak rekao i da sam rođendan pravila zbog medija - iskreno je izjavila Kulićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dušan

29.07.2021 08:28

Miljana prvo treba da dokaže da je Ivan otac njenog deteta.

Odgovori 13 3