(VIDEO) NAKON ŠTO JE DIVLJAČKI NASRNUO NA KRISTINU I DAVIO JE, KRISTIJAN ŠOKIRAO JAVNOST: Ako želim mogu da vam pustim krv iz oka i nosa u jednoj sekundi!

Autor:

Zadruga

03.06.2021

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golubović šokirao javnot izjavom usred emisije uživo!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, e-stock/Č.Vukojčić

Javnost u Srbiji oštro je reagovala na snimak iz rijalitija Zadruga u kojem Kristijan Golubović svoju ljubavnicu Kristinu Spalević stavlja "u kragnu" nakon čega ona završava na podu.

Sada je Golubović objasnio da je "nije davio", ali da zna da onesvesti čoveka za 9 sekundi.

"Ja stavim ovde prst dečku i mogu da ga onesvestim. To je tehnika koju sam učio 30 godina", rekao je Golubović voditelju Milanu Miloševiću pokazujući zahvat na Stefanu Kariću.

"Znam akupunkturne tačke, mogu da vam pustim krv iz oka, uveta, nosa u sekundi, jednostavno pritisak na određenu tačku na telo. Najjače tuče na ulici sam tako rešavao. Ona se tukla sa obezbeđenjem, bila je suicidna, histerična, odvratna, vulgarna, hteo sam da je smirim, uspeo sam za 8 sekundi, bila je u stanju labavosti, samo se nasmešila i to je bilo to".

Pogledajte u video detaljnije:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milena

03.06.2021 15:51

Ko još veruje u ove njegove lovačke priče, ne znam, kao neki krimos, aha, ali na baterije ;)

Dolores

04.06.2021 21:27

Bez komentara, tko nekome daje pravo napraviti to, a da to nije licencirana osoba od strane zakona postojeće države ...ovo nigdje nisam vidjela...