(VIDEO) BRUTALNO ZLOSTAVLJANA KAO DETE OD 3 GODINE: Potresna priča zadrugarke rasplakala Srbiju, POTISNULA SAM, NISAM SPREMNA DA IZNESEM SVE!

Autor:

Zadruga

03.06.2021

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna priča zadrugarke rasplakala Srbiju i region!

RepublikaFoto: Wikipedia, Yotuube/Zadruga Official

Milan je pre dve godine u Zadruzi u pretresu, spomenuo potresnu priču Milice Kemez, koja je imala prilično bolno i traumatično detinjstvo. Ova hrabra devojka je ustala i počela da priča detaljnije svoju priču i tom prilikom rekla da je od treće godine u Domu za nezbrinutu decu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Milica Kemez ispričala tužnu priču, zadrugari plakali..

Nije mi bilo u planu da pokrećem tu temu, rekla sam još dok je Dejan pričao o svom problemu sa majkom... Nisam spremna sve da iznesem. Deluje da sam jača, ali nisam. Od treće godine sam u Domu za nezbrinutu decu. Ostavljena sam u Beloj Crkvi, sestra i ja smo uzete u hraniteljsku porodicu. To je bila jedna žena koja se time bavila jer nije imala svoju decu. Ja to nisam znala, bila sam mala, tu ženu sam zvala majkom. Sve je bilo okej u početku. Dosta toga se ne sećam, jer sam potisnula. Moj život u toj porodici traje 11 godina, jako sam teško živela. Sestra i ja smo bile zlostavljane na svakakve načine. Nisam znala ni da li mi je majka živa, ništa - govorila je Milica.

Voditelj i zadrugari su burno odreagovali kada su čuli da ju je žena maltretirala, Marko Janjušević je u suzama napustio Belu kuću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

03.06.2021 21:07

Može ona da izmišlja šta hoće i da dodaje i preuveličava. Na osnovu njenog ponašanja u Zadruzi ništa joj ne verujem.