PORODICA NAM JE ZAVRŠILA U BOLNICI, BAKA JEDVA PREŽIVELA! Potresna ispovest Necinog brata nakon njegovog napada u rijalitiju!

Autor: M.Cvetković

Zadruga

11.05.2021

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Neci pozlilo posle sukoba sa Kristijanom Golubovićem, oglasio se i tiktokerov brat Peca vidno potrešen zbog bratovljevog zdravlja.

Foto: youtube.com/pink.rs
Pecina potresna ispovest o Necinom bratu

Podelu budžeta obeležile su brojne razmirice, a to se nastavilo i nakon emisije. Ovaj put, glavna uloga pripala je Neci Tiktokeru koji je ušao u brutalni sukob sa Golubovićem.

Nakon nasrtaja Golubovića, mladi tiktoker razlomio je vrata prostorije, a haos se nastavio i u dvorištu. Neci je krenula pena na usta, a Mina Vrbaški je odmah prepoznala epileptični napad. Ovim povodom kontaktirali smo Necinog brata i upitali da li zadrugar zaista ima epilepsiju: 


Prvi napad je dobio juče - rekao nam je Peca, pa dodao:

-Neca je napadan od strane svih, i Kristijan je dokazao da voli da napada mlađe. Veliki mafijaši su odavno pokojni, a njihovi šarlatani su živi i pričaju lovačke priče - rekao nam je Lazić.

Zadrugareva porodica veoma se potresla zbog scena koje su morali da gledaju, a pojedinima je zdravlje bilo ozbiljno ugroženo: 

-Napa porodica je veoma stresno podnela sve.  Mamu je hvatala je panika, najstariji članovi porodice su otišli u bolnice da bi se pribrali i primili infuzije. Baka je jedva ostala živa - uznemireno nam je rekao Peca dodavši da još nisu dobili informaciju kako se oseća Neca.

Ovako je izgledala potresna scena:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading