(VIDEO) Moji su me terali iz kuće, ne mogu ja da solim pamet! Rialda se RASPLAKALA nakon što se OBRATILA Stefanu Kariću!

Autor:

Zadruga

01.02.2021

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogodilo je.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rialda

Rialda Karahasanović delila je budžete, pa je progovorila o svom detinjstvu.

Pevačica se pre toga obratila Stefanu Kariću, zbog čega se i rasplakala.- 

I Karić dobija srednji. Tek si došao, nemam neko specijalno mišljenje, ali neki moji prijatelji imaju visoko mišljenje o tebi i tvojoj porodici, a meni to mišljenje njihovo jako znači, pomogli su mi u životu. Vidim da ste i i misica bliski, ne znam šta se dešava, ali mi je drago da se družite - rasplakala se Rialda.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stefan Karić

- Ivana mali, ja nemam loš odnos sa tobom, ali smo toliko puta pričale i bila sam fer prema tebi i iskreno sam htela da te posavetujem, ali ti ne želiš da me slušaš i ti nisi posvećena sebi ovde i bacila si pet meseci, sve si bacila u vodu ali ja ti nisam mama pa da ti solim pamet. Ja nisam isto bila sjajna i svašta sam radila, terali su me moji iz kuće, malo sam i ja bežala pa sada imam iskustva, i mislim da ne trebaš da kažeš kako te neko dira i da si najgora, nego sedi i nauči nešto nemoj da se predaješ -, rekla je Rialda.

 

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading