MILJANA I NJENA MAJKA ŽESTOKO ZARATILE: Mariji pozlilo od svađe!

Autor:

Zadruga

07.09.2020

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na samom početku nove sezone "Zadruge 4" svađa majke i ćerke ne jenjava. Marija Kulić se nikada neće pomiriti sa odlukom svoje ćerke.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marija Kulić

Naime dok je Marija Kulić ćaskala sa Ljiljanom Stevanović, pridružila im se i Miljana, pa je nastala žestoka svađa majke i ćerke zbog Zole.

- Mama, pričaj sa mnom! Bila si mi odvratna na ulasku, kako si mogla tako da pričaš? I pominjala Željka. Ti si najveća patetičarka, gora si od Anabele - rekla je Miljana.

- Stojim iza toga! Ako ostaneš sa Zolom, moraće tako da bude! Šta si mi sve priređivala! Imaš dete, ti si žena i majka! Lažeš, pa ideš sa Zoljom u kockarnicu! - rekla je Marija kroz suze.

 

- Samo me pljuj u rijalitiju! Šta sam ti uradila? Što sam sa Zolom? - vikala je Miljana.

Ja sam Zolu pročitala na početku, on je jedan kockar! Još je gori nego što sam mislila, a ti nećeš imati problema sa svojim detetom, kao što ja imam sa tobom. Ti svesno ideš u propast! - konstatovala je Kulićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
srđan

07.09.2020 20:23

Lažna svadja bez razloga. Pa nije tu Zola.