Sloba se zaigrao i nastao je haos: Luna tvrdi da je Kija terala muža da flertuje sa devojkama u Zadruzi!

Autor:

Zadruga

12.04.2020

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Luna Đogani tokom "Pitanja novinara" osvrnula se na vezu sa pevačem Slobom Radanovićem u "Zadruzi".

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Luna, Sloba i Kija

Luna je iznela tvrdnju da su Sloba i njegova bivša žena Kija Kockar napravili dogovor da se on igra u rijalitiju, ali da je on prešao granicu i da je tako došlo do čuvenog ljubavnog trougla.

- Ne baš iskoristili... Mislim da je bila neka priča, ja znam kroz neke proverene informacije. Da se ne ponaša kao slobodan muškarac, da flertuje. Mislim da se Sloba zaigrao i da se zaljubio u mene. Videli ste kako se završilo. Njihovo ponašanje napolju mi je sve reklo. Njemu je nešto kliknulo na samom kraju. Neću da kažem da su me iskoristili, to sam uradila svesno. Ali mislim da postoji mnogo više od cele te priče da je on bio oženjen u srećnom braku, da je on nju prevario i tako dalje. I dan danas stojim pri tome da to nije sve - navela je Luna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Podsećamo, Luna je nedavno priznala i to da joj je krivo što je Slobodan nakon "Zadruge 1" napravio uspeh u poslu i skinuo ljagu sa imena, a da je najveći krivac on u celoj priči bio. Luna je dodala i da treba da joj daje 50 odsto od nastupa, jer zahvaljajući njoj gradi karijeru uspešno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Brka

12.04.2020 09:25

Možeš ti da stojiš na tome ili na mome, ali narod te ne voli.

Odgovori 19 0
Mima

12.04.2020 11:27

Pa nije se sedmi dan u wc u on tebi skinuo vec ti njemu. Sto se nisi sklonila kad mu je usla zena. Sve sto sada zaradjujes uzece ti Kija na tuzbe. Olos bi da okrivi Kiju sto je imala devet meseci sex sa njenim muzem

Odgovori 13 1
Jadranko

12.04.2020 11:28

Luna da izadje na pijacu i da vidi da je narod ne voli. A za to je ona sama kriva. Niko drugi.

Odgovori 13 0
Dragiša

12.04.2020 11:49

Većina muskaraca flertuje ali ostaje samo na tome. Ništa dalje.

Odgovori 12 0