(VIDEO) Priznaj da si ku*va: Marija odlepila na Miljanu zbog pomirenja sa Zolom!

Autor:

Zadruga

12.12.2019

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je bila emitovana još jedna emisija u kojoj su gledaoci imali prilike da postavljaju pitanja svojim favoritima o gorućim temama u Zadruzi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija i Miljana se svađaju

Jedno od pitanja bilo je upućeno Miljani Kulić, a odnosilo se na njen odnos sa Lazarom Čolićem Zolom. Miljaninoj majci Mariji Kulić nije bilo dobro kada je čula o svemu što se desilo, te je napravila opšti haos za crni stolom.

- Da li će ipak biti vaša svadba u Zadruzi 3 i neka ste se pomirili, baš ste rođeni jedno za drugo - bila je konstatacija, a potom je voditelj spomenuo vrelu akciju koja se odigrala u tuš kabini, na šta je Kulićeva burno odreagovala.

- Ne znam da li si video taj s*ks, ni da li ste ga čuli čuli -rekla je MIljana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Nismo pričali o tome, niti o našem odnosu. U vezi nismo, ali treba da pričamo o tome - rekao je Zola.

- Ja moram da se umešam, ne mogu da slušam ovo! Niste u vezi, a imate s*ks! Šta si ti, k*rva? Priznaj, nemoj da se foliraš! Kakve gluposti to pričaš? Sram te bilo, ovo što sam rekla Dragani, mislim i za tebe. Zbog tvojih laži, ti hoćeš da ja idem u zatvor! Lažeš! Ti si rekla da je on rekao za tvoje dete da je tele - vikala je Marija.

- To sam slagala. Ja sam dama sumnjivog morala - priznala je Miljana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

12.12.2019 13:33

Sve će da prizna zbog Zole.