TAMARA MILUTINOVIĆ BRUTALNO ISKRENA: Pevačica PRESEKLA priče o odnosu sa Teodorom Džehverović: NEMA POTREBE VIŠE ZA OVIM!

Autor:

Zabava

15.07.2021

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Milutinović odgovarala je na pitanja sa društvenih mreža, a onda je usledilo ono najškakljivije, ono o kom se najviše spekulisalo, njen odnos sa mlađom koleginicom, Teodorom Džehverović.

Foto: youtube.com/IDJTV
Tamara Milutinović

Pevačica Tamara Milutinović  odgovarala je na pitanja sa društvenih mreža u jednoj emisiji, a jedno od najškakljivijih bilo je i vezano za njen odnos sa Teodorom Džehverović.

Prvo pitanje bilo je da li postoji neka situacija koju bi volela da izbriše iz života.

- Da, svakako, mislim da svi mi imamo to u životu. Svakako bih neke teze izbrisala, ali mislim da sam sve uradila u trenutku ono što sam želela, tako da nekako se nosim sa tim, neka bude da mi to i odgovara - rekla je Tamara, a onda na pitanje da li joj se neko od poznatih nalazi na blok listi dodala:

Foto: youtube.com/IDJTV
Tamara Milutinović o poznatima sa estrade

- Ne, ne, nemam taj problem. Nikada nisam blokirala nikoga sa estrade, nikada ni sa kim nisam bila u nekoj svađi, tako da nije bilo ni potrebe za tim.

A onda je usledilo pitanje na koje svi žele odgovor, jer se dugo spekulisalo da ona i Teodora Džehverović nisu u najboljem odnosu, te je Tamara morala da odgovori na pitanje kakvo joj je mišljenje o mlađoj koleginici.

Foto: youtube.com/IDJTV
Tamara Milutinović o Teodori Džehverović

- Joj da, o nama se baš dosta pisalo, da smo u jako lošim odnosima, da je tu bilo svega i svačega. Ono što ja mogu da kažem je da stvarno imam lepo mišljenje o njoj i da stvarno radi ono što je zamislila i što je htela oduvek, tako da podržavam njen rad i rado slušam njene pesme i gotivim njene pesme, tako da nema potrebe da više pričate sve ovo što pričate - iskrena je bila Milutinovićeva.

A priznala je i da nakon prevare ima ljubavi, ali da ona ne bi mogla da pređe preko izdaje partnera, te se odmah demantovala rečenicom ''ipak, nikad ne reci nikad.''

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading