VODITELJKA TVRDI DA JE U PUNOJ SNAZI: Suzana Mančić otkrila kada će u PENZIJU!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

15.07.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana otkrila kad ide u penziju!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Suzana Mančić

Voditeljka Suzana Mančić tvrdi da će u penziju da ode tek pošto napuni 80 godina jer u ovom trenutku ne može da zamisli sebe da ne snima emisiju "Suzanin izbor". Mančićka za naš list kaže da je navikla da radi i da je uvek privatne obaveze usklađivala prema poslovnim.

- Počela sam da radim dok sam još bila vrlo mlada, a rutinu za tonu obaveza stekla sam dok sam bila u školi. Uvek sam bila orna za rad, ne volim lenjost, a tako je i danas. Mislim da ću u penziju da odem tek kad napunim 80 godina, a možda ni tada! Sva putovanja i privatne obaveze uvek sam planirala tek kad završim s poslovnim. Odlazila sam na odmor tek kad bih bila 100 odsto sigurna da ništa ne trpi u poslu, a ćerkama sam odmalena pričala koliko je rad važan za čoveka - kaže voditeljka i nastavlja:

Ćerkama sam uvek pričala da rad održava čoveka

RepublikaFoto: instagram.com/mancic.suzana
Suzana Mančić

- Više decenija sam na javnoj sceni, a najponosnija sam na to što sam ostala dosledna sebi. Nisam padala pod uticaj trendova, ja sam stara škola i nekako se nisam previše menjala kroz vreme. To mi često ljudi kažu kad me sretnu i to je najveći kompliment.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading