MAJA BEROVIĆ BRUTALNO ISKRENA: Pevačica nikad otvorenije o odnosu sa DŽALOM I BUBOM, svi u ŠOKU!

Autor:

Zabava

14.07.2021

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Berović tokom gostovanja u jednom jutarnjem programu otkrila je detalje vezane za novu pesmu, kao i njene dalje planove, a onda iskreno odgovorila na pitanje vezano za njen odnos sa Džala Bratom i Bubom Korelijem.

 

Foto: instagram.com/mayaberovicofficial
Maja Berović

Maja Berović bila je gost jutarnjeg programa, a ovom prilikom je otkrila sve o svojoj novoj pesmi, daljim planovima, ali i njenom odnosu sa Džalom i Bubom.

Naime, Maja je izbacila novu pesmu, inače duet, pod nazivom ''Ram pam pam'' za koju je rekla da je blesava, letnja i pesma koja pokreće.

RepublikaFoto: printskrin/TV Prva
Maja Berović o novoj pesmi

Priznala je da ovo nije nešto što je do sada snimala, da je drugačije i da je upravo to ono što joj se dopalo, a što se naslova tiče priznala je da je ona ipak bila za naziv ''Krevet'', ali da je Niki Kaneras ipak presudio i da je to pametno učinio.

Dotakla se i nastupa, pa rekla da ona još uvek nije imala ni jedan koncert, ali da upravo sutra ima prvi nastup u prestonici nakon godinu dana, te da se veoma raduje publici od koje samo očekuje dobru energiju, pa dodala da se sprema mini letnja turneja.

RepublikaFoto: printskrin/TV Prva
Maja Berović o odnosu sa Džalom i Bubom

A onda je usledilo pitanje za koje je i sama priznala da ga je očekivala, a vezano je za njen odnos sa Džalom Bratom i Bubom Korelijem.

- Samo ću reći da nismo u lošem odnosu, u sasvim korektnom - a na pitanje kada će se saradnja sa njima ponoviti odgovorila je pomalo iznenađujuće:

Foto: instagram.com/mayaberovicofficial
Maja, Džala i Buba

- Za sada teško, ali nikad se ne zna. Barem iz mog iskustva, čovek nikada ne treba da kaže nikad - zaključila je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading