UĐI U SEKTU, DOBIĆEŠ ULOGU! Tom Kruz rešio da UVUČE Megan Markl u SAJENTOLOŠKI KULT!

Autor:

Zabava

14.07.2021

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Megan Markl na meti Tom Kruza i ozloglašenog kulta, sajentološke crkve.

Foto: youtube.com/printscreen
Tom Kruz

Tom Kruz godinama u nazad je u žiži javnosti zbog ozloglašenog kulta čiji je član, a zbog kog godinama nije video ćerku, kao i zbog problematičnog ponašanja na setovima. Sada prema navodima stranih medija, Kruz pokušava da nagovori Megan Markl da se pridruži njemu i njegovoj sekti, prenosi Objektiv.

Megan je navodno glumcu oduvek bila meta i san da postane članica ove kontroverzne grupe, a ako je pričama, on je preko Opre Vinfri njihove zajedničke prijateljice stupio u kontakt sa Megan.

Međutim, kraljevski urednik, Rob Džonskon se oglasio, te naveo da ne postoje dokazi da glumac i vojvotkinja od Saseksa pregovaraju o njenom prelasku u sajentološku crkvu, te da su priče koje kruže po tamošnjim tabloidima neistinite i bez pokrića, pa dodao:

– Bilo je čak tvrdnji da će joj ponuditi posao u jednom o svojih filmova – rekao je Džonson.

Pored Tom Kruza, sajentološka crkva je privlačna mnogim poznatim ličnostima, a malo se zna da je veliki broj njih upravo član ove crkve, kao što su Džon Travolta, Elizabet Mos, Deni Masterson, Erika Kristen i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brana

14.07.2021 21:04

Prva je da ona može njega da uvuče u svoju satanisticku mnogo opasniju sektu kojoj pripada engleski dvor decenijama a druga glupost je,odakle ideja da njoj treba posao?!Vojvotkinja da snima filmove?