(VIDEO) ŠTA SE TO KRIJE ISPOD HALJINE? Katarina Grujić pokazala STOMAK, svi šokirano gledali, pa se zapitali da li je ISTINA DA JE TRUDNA?

Autor:

Zabava

14.07.2021

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Grujić sinoć je imala nastup u Crnoj Gori, a publika je mogla i da vidi da li su spekulacije da je u drugom stanju tačne.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Katarina Grujić

Fudbaler Marko Gobeljić nedavno je verio pevačicu Katarinu Grujić, a u javnosti je odmah počelo da se spekuliše da je Katarina u drugom stanju, te da je već u petom mesecu trudnoće, a par se povodom ovih spekulacija nije oglašavao.

Međutim, publika je na sinoćnjem nastupu koji je pevačica imala u Crnoj Gori pored uživanja u njenim pesmama, poglede upućivala na njen izgled pokušavajući da otkriju da li ispod haljine raste stomak. 

Katarina je bila u crnoj haljini, koja je naglašavala njenu figuru, a da li uskoro možemo očekivati još jednu bebu na estradi procenite sami u videu ispod.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading