ŽIVIM KAO GROFICA: Zorica Marković otkrila koliko zarađuje, pa PRIZNALA u koga je ZALJUBLJENA!

Autor:

Zabava

13.07.2021

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković brutalno iskrena o kolegama i zaradi, a onda otkrila i u koga je zaljubljena!

Foto: youtube.com/printscreen
Zorica Marković

Pevačica Zorica Marković često je na udaru spekulacija da je jedna od bogatijih na javnoj sceni, te da ''pliva'' u novcu, a ona je sada odgovorila na te navode i priznala da živi kao grofica, prenosi Alo.

- Dosta zarađujem, ali dosta i trošim. Šta treba, da čuvam pare u slamarici? Šta će mi takav život? Honorare koje sam dobila od "Zadruge" potrošila sam, uložila sam u nekretnine koje izdajem i živim kao grofica - priznala je Zorica, a onda na pitanje zašto proziva kolege i to javno, odgovorila je:

Foto: Republika.rs
Zorica Marković o kolegama

- Da se razumemo, ja njih ne mrzim niti mi smetaju, međutim jako ih dobro poznajem, pa mi smeta kada se foliraju. Mi jesmo javne ličnosti, poznati smo, svi smo uspeli, svi imamo para, skućili smo se, ali čemu taj lažni moral i maske koje pojedinci nose.

Progovorila je i o svom ljubavnom životu, ali i o njenoj navodnoj naklonosti mlađim muškarcima. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković o muškarcima

- Nisam zaljubljena, volim jednu džukelu. Tako mu tepam od milošte, a inače je fin gospodin. Šta da radim sa mlađim muškarcem, kome to treba? Ja sam ceo život okružena mlađom generacijom i možda nas zato povezuju, a ljudi nisu svesni da se nama samo poklapaju energije i duh koji ja nosim. Nisam pedofil, ali volim da palim ove naivne što veruju u to. A i ove koleginice što vole mlađe budu ljubomorne, još im ja malo ubacim crva, pa one izgore od ljubomore - rekla je pevačica kroz smeh.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading