DARKO LAZIĆ PREKO DETETA ŽELI ZADRŽATI MARINU: Najavio SVADBU, a sada pravi drugog NASLEDNIKA!

Autor:

Zabava

26.05.2021

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač rešio da prekine medijske natpise.

Foto: youtube.com/printscreen
Darko Lazić tvrdi da je između njega i verenice sve uredu

Pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina prolaze kroz izazovan period što se tiče njihove veze, a usled brojnih skandala i afera koji se vezuju za ime popularnog pevača.

Međutim, on je rešio da stavi tačku na sve glasine i još jednom potvrdi da između njega i Marine sve funkcioniše kako treba.

- Kada sam ja u pitanju uvek je sve drama, pravi se od muve magarac. Već sam pričao na ovu temu, ali pošto ste vi moji reći ću ponovo. Normalno je da se parovi ponekad i svađaju, ali zar to nije i poenta, ko se svađa taj se voli - kroz smeh je rekao Darko i dodao:

Foto: youtube.com/printscreen
Darko Lazić

-Znate da ja obožavam decu, voleo bih da dobijem još jedno dete. To bi za nas bila velika sreća, znači radimo na proširenju porodice - otkrio je Lazić u emisiji "DeToxic".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Darko Lazić

26.05.2021 19:27

Ja sam ozbiljna debilčina, ljudi dajte mi pare da i dalje ušmrkujem drogu pa ću uskoro, nadam se, nekog ubiti kolima koja vozim bez dozvole jer su mi je oduzeli. Eto baš pre neki dan udarih u banderu a mogao sam bez problema nekog pešaka da pokosim. Šteta.