OGLASIO SE DARKO LAZIĆ O RAZLAZU SA MARINOM: Dok je ona izričita da pomirenja nema, PEVAČ NE HAJE!

Autor:

Zabava

28.04.2021

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić nikako ne može da se smiri i da vodi miran, porodični život, što ga je sada koštalo jer ga je verenica Marina obrisala i sa svog profila na Instagramu, a izgleda i iz života.

RepublikaFoto: instagram.com/marina gagic
Ona ga otpisala, ali on nju nije... Marina i Darko

Marina je obrisala sve Darkove fotografije i ostavila samo jednu, pa je bilo jasno da više nisu zajedno. Međutim, Darko tvrdi da su se samo malo posvađali:

- Pusti te priče, ceo život nešto ke**ju o meni! Te jesmo, te nismo, samo čekam da bude da sam ja trudan, Bože sačuvaj - počeo je Darko.

- Sve je okej, malo smo se posvađali, kao i u svakoj zajednici što postoje svađe, ništa strašno... Naopako, ne znam šta da kažem. Zajedno smo, porečkali smo se malo, svađa kao svađa, sve će biti okej - objasnio je za "Telegraf" Lazić.

RepublikaFoto: Printscreen
Tvrdi da su se samo malo sporečkali... Darko Lazić

Ipak, Marina ne misli tako pa je izjavila da ona više nema veze sa javnim životom, što upućuje da je ostavila Darka:

- Ja više ne pripadam javnom svetu. Nemam komentar na spekulacije, toliko od mene. Ne želim ni da potvrdim, ni da demantujem natpise - kaže Marina Gagić.

RepublikaFoto: instagram.com/gagicmarina
Odlučila da preseče... Marina

A na ovu temu progovorila je i Branka, Darkova mama:

- Mene takve stvari nemojte da pitate. Imate njihov, broj pa ih pozovite. Nisam upućena da su se otpratili sa društvenih mreža, ali i ako jesu to je njihova stvar. Ne mogu više da živim njihove živote, ne bih se mešala - kaže Branka za "Blic", dok na pitanje da li se Marina preselila u Pećince nije dala odgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading