OGLASIO SE SAŠA MATIĆ NAKON SPEKULACIJA O RAZVODU: Uživam u braku sa svojom suprugom, naravno da ništa od ovoga nije tačno!

Autor:

Zabava

28.04.2021

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se nakon navoda da se razvodi!

RepublikaFoto: youtube.com/SasaMatic
Saša Matić se oglasio nakon spekulacija o razvodu..

Danas se u medijima pojavila informacija da se popularni folk pevač Saša Matić razvodi od svoje supruge Anđelije sa kojom ima dvoje dece. Razlog za to navodno je pevačeva veze sa ljubavnicom Draganom Rakčević koja je bivša žena učesnika "Zadruge" Mirka Gavrića. Međutim pevač je ta "Alo" rekao da i dalje uživa sa jedinom ženom u njegovom životu i da u njegovom braku nema problema:

- Naravno da nije istina da se razvodim. Uživam u braku sa svojom suprugom. Iznenađen sam što se pišu neproverene i netačne vesti. Dragana je moja koleginica - izjavio je za Alo! Matić.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/miracoofficial
Mirko Gavrić i Dragana Rakčević..

Kako su preneli beogradski mediji, Matić se navodno zaljubio do ušiju u Draganu Rakčević i toliko je srećan da je zaboravio i na rođenu decu. Zbog bivše ljubavnice, a buduće supruge, Matić svoje vreme više ne posvećuje porodici, već je potpuno okrenut ka Dragani, a pevač je sve demantovao.

Podsetimo, Anđelija i Saša su u braku od 2003. godine i imaju dvoje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading