DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SE RASPLAKALA U EMISIJI: Dobila poruku od prijatelja, pa pukla pred kamerama!

Autor:

Zabava

25.05.2021

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević osim po blistavom osmehu, poznata je i po iskrenosti. A nedavno je u jednoj emisiji zaplakala kada je dobila poruku od prijatelja.

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic
Slomila se usred emisije... Dušica

Dušica je u emisiji prepričala jednu situaciju tokom koje se osećala veoma loše, a onda joj je rečenica njenog druga pomogla da shvati da za sve u životu postoji rešenje. Voditeljka je ovom prilikom i zaplakala:

- Nekad kad se osećam loše i kada mi je teško, onda shvatim šta sve imam. Dobila sam, pre nego što sam krenula na ovaj događaj, poruku od jednog prijatelja koji se sam borio u životu, što nisam ni znala - počela je izlaganje za "deToxic" Dušica.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Shvatila šta sve ima...

- Bila sam u nekim bezveznim razmišljanjima da mi baš nešto nije po volji, na šta mi je on rekao da se od 13 godine bori sam u životu jer je ostao bez oba roditelja, nakon čega sam se ja zahvalila Bogu što imam oba roditelja. Sad ću se još i rasplakati - dodala je Jakovljevićeva pri čemu su joj se oči napunile suzama.

- Sreća je u tako nekim stvarima koje su svakodnevne i obične - zaključila je voditeljka i ponovo navukla na lice svoj čuveni osmeh.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading