RAZGOVARAM S PSIHOLOGOM: Petar Strugar posle brojnih sukoba NE KRIJE SUZE i otkriva da posećuje stručnjaka!

Autor:

Zabava

24.05.2021

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Petar Strugar u javnosti je poznat kao vrsan glumac, ali i neko ko je često probleme rešavao sukobima. Međutim, Strugar je sada otkrio da je pronašao rešenje za svoje probleme.

RepublikaFoto: Promo foto
Ne krije da posećuje psihologa... Petar Strugar

Glumac je nedavno, po drugi put, postao otac i iako je krio svoju partnerku kao i činjenicu da je dobio još jednog sina, istina se pojavila u medijima i Petar je progovorio o svom porodičnom životu. A sada je priznao i da nema problem da zaplače, kao i da odlazi na razgovore s psihologom:

- Plačem kada mi se plače i ne stidim se toga. Plač je zdrav, čisti dušu. Isto tako kada osetim potrebu razgovaram sa psihologom. To uvek može da pomogne. Ispričam se i sa prijateljima kada sam tužan. Svi smo od krvi i mesa- kaže za “Blic” Petar Strugar, koji naglašava da suze nisu rezervisane samo za slabiji pol iako tu podelu nikada neće razumeti.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Glumac ne krije ni suze...

- Uopšte ne treba tako razmišljati. Nijedan pol nije vredniji od drugog. Ono što sam naučio iz svoje porodice, a preneću na decu, jeste da muškarci uvek treba da se trude da budu nežniji prema ženama. Da svi budemo pažljiviji jedni prema drugima. To je razmišljanje koje nosim od kada pamtim prema sebi. Poštovanje, razumevanje, podrška je ključ svakog odnosa. Bilo prijateljskog, partnerskog, kolegijalnog... - smatra Strugar, koji je uvek bio kako kaže iskren u životu i nikada nije umeo niti želeo da kalkuliše.

- Imam mana kao i svaki živ čovek. Ali ona koja prednjači jeste da sam nestrpljiv. No, nadam se da se to valjda sa godinam umanji i da naučiš da to savladaš- kaže kroz osmeh Stugar i istako da bi ljudi trebalo da žive kako hoće, a da manje gledaju druge.

Petar je poznat po brojnim ulogama, a uskoro će se pojaviti u filmu "Zlatni dečko". Ovaj glumac u javnosti je poznat i kao veliki ljubitelj konja, a malo je poznato da je voli i ekstremne sportove:

- Kod ronjenja na dah adrenalin je jako loša stvar jer podiže otkucaje srca, više se troši kiseonik. Tako da adrenalin tu nije potreban (smeh). Time se bavim ceo život. Čak sam se i takmičio. Kod nas ronilaca ima izreka: “Sve što poneseš sa sobom dole, to će te ubiti”. Stres, umor, nervoza, sve to utiče. Ostaviš sve na površini i dole su ta tri, četiri minuta tvoja. To je jako smirujuće i to je kod ronjenja na dah što me čini srećnim. Zalaziš u svet koji ima svoja pravila predivna.

RepublikaFoto: youtube.com/TV Prva
Voli konje i ekstremne sportove...

A ono što, takođe, mnogi nisu znali o njemu je i da je nedavno upisao još jedna fakultet:

- Upisao sam Višu trenersku za trenera konjičkog sporta. Volim konje, bavim se njima. Veliki sam štreber, pa tako sad za čitanje mogu samo da predložim stručnu literaturu - rekao je ranije kroz osmeh Strugar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading