ŠOKIRAO JAVNOST: Novak NAPUŠTA tenis sledeće godine?

Autor:

Sport

24.05.2021

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković otkrio planove za budućnost.

RepublikaFoto: TANJUG/FOTO STARSPORT/ SRDJAN STEVANOVIC
Novak Đoković

Prvi reket planete Novak Đoković otkrio je da u narednom periodu želi da se posveti studijama, a istakao je da postoji mogućnost da sa fakultetom krene već naredne godine.

Ukoliko bi to bio slučaj, to praktično znači da više ne bi bio maksimalno posvećen tenisu.

I dalje želim da idem na fakultet. Ne znam da li će to biti sledeće godine ili za pet godina, ali sigurno želim da dobijem barem diplomu osnovnih studija. To što nisam uspeo da uradim to kao mladić me rastužuje, iako sam veoma zahvalan za sve što sam imao. Na kraju dana, fakultet ne postoji samo za decu, može da se ide na predavanja i posle 40. godine. To je kuća znanja, a ja sam veoma radoznao. Tema koja me najviše zanima je svakako zdravlje, veoma široko polje - rekao je srpski as u razgovoru za italijanski "Spekio".

Međutim, Nole priznaje da bez obzira na to ne želi da se bavi medicinom.

- Želim da studiram antičke civilizacije i arheologiju. U ovom periodu želim da razumem ono šta može da me najviše zanima. Danas, možete mnogo toga da uradite onlajn, što je možda i najbolja opcija za mene jer sam teniser i tata - poručio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ja

24.05.2021 14:11

Mozes na medicinu da naucis sta su virusi prvo, a onda da naucis da se to jedino suzbija VAKCINOM.

Marko

24.05.2021 15:17

Nole je vec u penziji, tenis mu je sporedni posao. On ima najvise interesovanje za bosanske piramide. Na njima ce da doktorira Sarajevu.