Glumica priznala da je bila preljubnica: Ceca: Žutića sam varala s Mucijem!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

24.05.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Ceca Bojković priznala da je bila preljubnica.

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić
Svetlana Ceca Bojković

Proslavljena glumica Svetlana Ceca Bojković danas uživa u skladnom emotivnom odnosu s partnerom Slavkom Kruljevićem, a poznato je da je pre njega imala još dva braka. Međutim, interesantno je da je glumica priznala da je bila preljubnica jer je u drugi brak uplovila dok još nije bila okončala prvi.

Naime, Cecin prvi suprug bio je takođe slavni glumac pokojni Miloš Žutić, s kojim ima ćerku Katarinu Žutić, koja je krenula stopama roditelja i poznata je glumica. Dok je još bila u formalnom braku s Katarininim ocem, kako je sama otkrila, upoznala je i zavolela drugog muža - Ljubomira Mucija Draškića.

Svetlana: I Muci je iz prvog braka izašao na isti način kao ja iz svog

 

- Moji brakovi su se preklopili osamdesetih godina. U zajednicu s Mucijem ušla sam pre razvoda od Miloša. Moja i Mucijeva ljubav bila je jača od svih pravnih normi, a zvanično smo se venčali tek 1990. On je, iz svog prvog braka, izašao na isti način kao ja iz svog - ispričala je jednom prilikom glumica za Politiku, te istakla da je bila suviše mlada i nezrela za bračnu zajednicu kada je ušla u brak s Milošem Žutićem.

RepublikaFoto: Tanjug
Svetlana Ceca Bojković

Bojkovićkin život, koji je izgledao kao na filmu, obeležile su, dakle, tri velike ljubavi. Svojim životnim stavom je pokazala da ne robuje društvenim normama ni ljudskim predrasudama, već je u svakom braku uživala dok su emocije bile jake, a od svakog je odustajala kada je ponestajalo magije.

Podsećanja radi, prvi suprug Miloš Žutić preminuo je 1993, dok je s drugim, Mucijem, Svetlana bila sve do njegove smrti 2004. Po treći put, udala se 2011. za diplomatu Slavka Kruljevića, s kojim je i sada u skladnom braku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Joca

24.05.2021 16:03

A Lane Gutović? O alkoholu i valjanju po bifeu Ateljea 212 i da ne govorimo. Daleko si ti od svetice kakvu sada glumataš. Ceo Bg zna cija je čerka Katarina Žutić (Gutović).