MALI KEBA SE ISELIO IZ SEVERININOG STANA: Sada je rastanak i zvaničan!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

31.03.2021

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su se razišli pre skoro godinu dana, Igor Kojić se tek prošlog vikenda zvanično iselio iz Severininog stana, saznaje Srpski telegraf. Naime, kako su mediji do sada pisali, hrvatska pevačica i sin folkera Dragana Kojića Kebe ne žive zajedno od aprila 2020, kada je Severina naprasno napustila Beograd.

RepublikaFoto: e-stock/S. FILIPOVIĆ
Sad je i zvanično! Seve i Igor

Tome je prethodilo njeno hapšenje zbog kršenja policijskog časa u blizini porodičnog doma Kojića na Bežanijskoj kosi, gde su svi zajedno provodili karantin, a Seve je u izolaciji kod Kojića čak bila pokrenula i projekat "SeveTeVe", koji je izvodila iz Kebine dnevne sobe.

- Sredinom aprila prošle godine odmah je odjeknula vest da se Severina posvađala sa suprugom i da je policija zbog toga uhvatila kako se kreće bez dozvole u vreme policijskog sata, koji je tada bio na snazi. Čim je odvedena kod sudije za prekršaje i platila novčanu kaznu, spakovala se i napustila i Kojićev porodični dom i Beograd i njega. Nekoliko meseci njih dvoje se nisu sreli jer se Splićanka više nije vraćala za Srbiju, pa čak ni kada je sredinom septembra Igor posetio Hrvatsku, navodno, pevačica se s njim ni tada nije videla iako su mu kod nje ostale lične stvari, koje je tek sada pokupio i definitivno se iselio iz njenog stana - kaže dobro obavešten izvor blizak bivšem paru i nastavlja:

Foto: instagram.com/severina
Severina i Igor se definitivno rastali...

- Pričalo se da je u to vreme bila uplovila u vezu sa vinarom Tomislavom Voštinićem, pa je logično što tada nije nimalo marila oko toga da se s Malim Kebom raskusurava. Oboje su pred medijima mudro ćutali o statusu braka, te se ni jedno ni drugo nisu oglašavali povodom kraha ljubavi. U prvi mah su se bili otpratili na Instagramu, ali su se ubrzo ponovo zapratili, verovatno da bi u javnosti zadržali tu sliku da su i nakon svega ostali prijatelji. Kojić je jedino imao nekoliko čudnih statusa na društvenoj mreži koji su ukazivali na raskid i koje su mnogi tumačili kao neke insinuacije upućene upravo supruzi, za koju do dana današnjeg nije potvrdio da je bivša. Posebnu pažnju skrenulo je to što se Igor posle Severine povukao i posvetio veri, te počeo da posećuje manastire, dok je ona na Instagramu uglavnom delila objave kako uživa.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Igorom i Severinom. Dok od Kojića nismo dobili nikakav odgovor, iz pevačicinog PR tima su nam poručili:

- Proteklog vikenda iz Severininog stana su iznošene isključivo stvari za potrebe snimanja nekoliko kampanja, kao i one Severinine nećakinje, koja se sa suprugom (pre)selila u neposredno Severinino susedstvo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading