(FOTO) Najosporavanija BALKANSKA KNJIŽEVNICA se skinula i izazvala burne reakcije!

Autor: Republika.rs

Zabava

21.02.2021

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zavodljivija nego ikada.

RepublikaFoto: instagram.com/instagram.com
Nives

Nives Celzijus je jedna od kontroverznijih ličnosti na javnoj sceni, a kada je odlučila da se upusti u umetničke vode usledile su salve uvreda. Ipak, ona je za svoje romane dobila i priznanje.

 Nives je napisala autobiografija „Gola istina“ koja je bila najprodavanija knjiga u Hrvatskoj zbog čega je trebala da dobije nagradu Kiklop. Pošto je odlučeno da se nagrada ukine, Nives je podnela tužbu i 2013. godine skulptura joj je poslata poštom.

Inače, nagrada Kiklop bila je godišnja knjižna nagrada koja se od 2004. do 2014. dodeljivala za postignuća u produkciji izdavača iz Republike Hrvatske namenjenoj knjižarskoj prodaji.

U drugom delu autobiografije „Gola Istina 2“ je navela razloge zbog kojih se razvela od supruga, a glavni je bio njena nevera. Vedrana Rudan ju je pohvalila i izjavila je da je Nives pismenija od mnogih hrvatskih književnica.

Ona je 2009. godine je završila roman „U krevetu sa Kristijanom“ u kome govori o susretu sa Ronaldom koga je upoznala u jednom beogradskom hotelu.

Nives je svakako jedna od najosporavanijih spisateljica upravo zbog toga što je javnost upoznala kao provokativnu pevačicu koja se fotografisala i za Plejboj.

Ipak, ona je stekla veliki broj fanova, koji je i putem društvenih mreža veoma podržavaju. Ipak, ima i onih koji samo uživaju u njenim provokativnim fotografijama koje se ona ne libi da objavljuje. Tako je i sada napravila pometnju fotografijom u donjem vešu i rasplamsala maštu svima.
 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading