Koncert koji ćete pamtiti: Ilma Karahmet napravila šou na sceni!

Autor:

Zabava

19.01.2021

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koncert koji je za svoju publiku priredila mlada pevačica Ilma Karahmet, svi zainteresovani mogu pogledati na njenom Jutjub kanalu.

RepublikaFoto: Almir Ćano i Mirzet Ždralović
Ilma Karahmet

A danas sve očekuje i novo izvođenje, ovoga puta svetski poznatih hitova.

Fredi Merkjuri bi defintivno bio oduševljen kada bi mogao da čuje Ilminu interpretaciju pesama grupe “Queen” koje je ova pevačica otpevala u koncertnim uslovima. Karahmetova je u jednu pesmu spojila hitove “Bohemian Rhapsody”,  “Another one bites the dust” i “Crazu little thing called love” i pokazala sasvim novu energiju.

RepublikaFoto: Almir Ćano i Mirzet Ždralović
Ilma Karahmet

-“Queen” je moj omiljeni bend i sigurna sam da mnogi ne znaju neke od ovih pesama, a ja sam tu kao zagovornik stare, dobre muzike koja nikada neće i ne sme nestati. To je razlog zbog kog sam se sa vrhunskom ekipom upustila u ovakav projekat. Nadam se da ćete uživati u ovom mešovitom zvuku.

Potpuno razigrana Ilma pokazala je da joj nisu samo balade uža specijalnost, već da savršeno izvodi sve žanrove. Mnogi će se iznenaditi kada Ilmu budu videli u sasvim novom raspoloženju, razigranu na bini poput Fredija Merkjurija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading