VRANJEŠ DETALJNO O AFERI KOJA JE TRESLA REGION: Htela je da spasi svoje d*pe! Nisam ja kriv što joj je muž našao poruke!

Autor: Kurir.rs, Republika.rs

Zabava

29.11.2020

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekao sve šta misli.

RepublikaFoto: PRINTSCREEN/KURIR TELEVIZIJA
Ognjen Vranješ

Fudbaler  Ognjen Vranješ otvoreno je govorio o aferi koja je tresla region i zbog koje je ostao bez braka, a umalo i bez karijere.

Naime, sportista je u emisiji "Sceniranje" odgovarao na pitanja gledalaca, a jedno od njih bilo je i: 

-Da li bi opet bio sa divom? - glasilo je prvo pitanje.

On je na ovo dao izdašan odgovor: 

-Ne. Ne mogu da kažem da nije bilo lepo. Sada je ništa ne krivim, jer tada je htela svoje d*pe da spasi. Ne mogu ja da budem kriv što je on našao njoj poruke, dopisivao se sa mnom, ona ne treba mene da blati, da govori da sam ovakav, onakav, nego da reši to sa svojom porodicom-  odgovorio je fudbaler.

 

Na pitanje, šta bi uradio kada bi je sreo na sudu, osuo je drvlje i kamenje po atraktivnoj pevačici: 

"Ništa, samo bi prošao pored nje jer toliko je jadna i očajna, ne bih da joj još ja stajem na muku. Ja do današnjeg dana nisam dobio nijednu tužbu", rekao je Vranješ i iznenadio nastavkom da mu nije žao načina na koji se sve završilo i da bi sada "sve sedam puta gore napravio", odgovorio je Ognjen, koji je pevačicu upoznao na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/instragram.com/ognjen_vranjes

Ipak, te društvene mreže i komentari koji su objavljeni na njima, veoma su mu smetali: 

-Najgore su te društvene mreže. Poštujem ja nju, ali ja sam radio više od nje. Prošao sam sve. Malo me vređa kada se priča da je ona neko i nešto, a ja niko i ništa. Ja sam neko i nešto, meni je ona smešna... Jedan telefonski poziv mogao je sve da završi. Mogla je da kaže kako stoje stvari. Posle toga nismo bili u kontaktu - kazao je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading