KARLEUŠA JAVNO ZAPRETILA TONIJU BIJELIĆU ZBOG DRAGANE: Ako nastaviš da je UGROŽAVAŠ na bilo koji način... (VIDEO)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

16.04.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica stala u odbranu svoje koleginice!

Muzička zvezda Jelena Karleuša je danas govorila za medije i dotakla se svih aktuelnih tema na domaćoj i stranoj estradi. Između ostalog, govorila je i o odnosu muškaraca prema ženama, pa javno zapretila Toniju Bijeliću

Naime, Karleuši smeta Tonijevo ponašanje prema Dragani Mirković.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Jelena Karleuša ponovo udarila na muškarce

- Ja sam nedavno napisala nešto za svakodnevno ružno istupanje muškarca prema ženi. Muško mora da ima jedan odnos prema ženi koja mu je rodila decu, pa i da nije. Prema majci, ženi, komšinici, ćerki... Odnos prema ženi se pokvario, to se ne osuđuje dovoljno. Razvod treba da bude stvar između dve osobe - započela je Jelena, pa nastavila:

- Kad je reč o Dragani Mirković, ona je moja prijateljica, žao mi je što kroz ovo prolazi. Ona mi je rekla da ona želi, zamolila me je da ne reaguje na te neke provokacije supruga upućene meni, sama me je molila da ne pričam na ovu temu, da je ne favorizujem. To govori o njoj, ona je dama, ali ja ću na svoju ruku reći. Ja sam protektivna prema žena. Kad vidim da se neko ružno ponaša prema ženi, ja imam potrebu da je branim. Ako nastavi da ugrožava Draganu na bilo koji način, ja ću javno stati u odbranu svoje drugarice. Ne znam šta se dešava sa muškarcima. Žene moraju da budu zaštićene i privilegovane. Mi nikada ne možemo da budemo ravnopravni kad je reč o emociji - istakla je Karleuša.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Dragana i Toni se razvode posle 24 godine braka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading